Rijschool Verkeerskunde

Rijschool Verkeerskunde

5.0
based on 33 reviews
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
Reviews (33)
Matthijs Odding
Matthijs Odding
2019-11-07
recommends Verified
Toppie ervaring! Alles snel en goed geleerd.
Ruby Hobson
Ruby Hobson
2019-09-25
recommends Verified
Na hard gewerkt te hebben, in 1x geslaagd door Raf!
Casper Kaagman
Casper Kaagman
2019-09-09
recommends Verified
vakkundig en professioneel
Laurens Brussen
Laurens Brussen
2019-08-13
recommends Verified
Een goede, snelle en vooral goedkope rijschool. Met een hele fijne en aardige rij-instructeur rij je met plezier en heb je je rijbewijs zo binnen!
Emma Van Der Knaap
Emma Van Der Knaap
2019-06-18
recommends Verified
Super goede lessen gehad bij Raf! En In een keer geslaagd
Maurits Wijmenga
Maurits Wijmenga
2019-06-17
recommends Verified
Ik én mijn twee broers én mijn zus zijn alle vier in één keer geslaagd bij deze rijschool! Heel fijn! Bedankt!
Ilonka van den Heuvel
Ilonka van den Heuvel
2019-06-16
recommends Verified
deze man weet wat hij doet
Guido Sijmons
Guido Sijmons
2019-06-16
recommends Verified
super goeie en leuke rijschool ik heb er met plezier gereden en altijd gelachen. heel erg bedankt daarvoor, en uiteraard door de goeie lessen in een keer geslaagd
Robin Arnold
Robin Arnold
2019-04-12
recommends Verified
Alleen maar duimpjes voor Raf en rijschool Verkeerskunde:
Larissa van den Berg
Larissa van den Berg
2018-11-19
recommends Verified
Wat een fijne rijschool en wat een top instructeur is Raf! Hij laat je je op je gemak voelen, is oprecht geïnteresseerd in je, en een hele leuke man om mee te geinen!! ☺️ Dankjewel Raf voor het helpen van het behalen van mijn rijbewijs!
Vamshi Nandan
Vamshi Nandan
2018-07-23
recommends Verified
Yay!! Passed my driving exam all thanks to Raf. He trained me really well. Made me a confident driver. He emphasizes a lot on safe driving along with helping with tips for practical exam �.Highly Recommended. Bedankt Raf.
Mahesh Shobha Jagtap
Mahesh Shobha Jagtap
2018-05-26
recommends Verified
I recommend Raf and the driving school to everyone. I failed 4 times with another instructor. Then I took trial lessons with different schools in Haarlem & Hoofddorp. Raf was exceptional in identifying the problem I had and that made me start the next journey with him. He is very patient, excellent in identifying and correcting your mistakes. After some lessons, you can see yourself improving every class. I have passed on my very 1st attempt after I started with Raf. I am glad that I choose him. Thanks Raf.
Shruti Banerjee
Shruti Banerjee
2018-04-21
recommends Verified
I would highly recommend the school. Raf is a great instructor!
Johan de Koning
Johan de Koning
2018-02-23
recommends Verified
Raf is de beste instructeur die ik gehad heb, ik had veel angsten met rijden en dit was erger geworden door alle slechte instructeurs die ik gehad heb. Na het vinden van Raf ging het autorijden steeds beter en werden mijn angsten minder, hij was oprecht geïnteresseerd in me en na enige commitment van mijn kant heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Echte aanrader.
Manu Mishra
Manu Mishra
2018-01-19
recommends Verified
Era Sher
Era Sher
2017-12-09
recommends Verified
Excellent Driving school. It took me just 7 days to be fully trained to drive alone. Instructor is awesome.I recommend this driving school to everyone.
Surabhi Shah Saxena
Surabhi Shah Saxena
2017-11-25
recommends Verified
Raf is an excellent and relaxed instructor. Top Raf. Dank u wel.
Kelly Smit
Kelly Smit
2017-03-28
recommends Verified
Geweldige ervaring 1e keer proef. Ging goed Raf is heel relaxed. Top !!✔
Rika Schellen
Rika Schellen
2017-03-01
recommends Verified
D e rijschool was voor mij de ideale hij had geduld en kon rekening houden met de vreemde werktijden en met mijn doofheid
Femke de Ruig
Femke de Ruig
2017-02-02
recommends Verified
Goede en gezellige lessen en in 1x m'n rijbewijs gehaald!