Free review management tool Create an account

Rijschool Verkeerskunde

5.0
EXCELLENT rating
based on 32 reviews
Platform Ratings
Facebook 32 pcs
Want to know more?
Request a call back
Short representation of the company
Rijschool in Haarlem

Rijschool Verkeerskunde has a total of 32 reviews.

Reviews (32)
Robin Arnold
Robin Arnold
2019-04-12
Alleen maar duimpjes voor Raf en rijschool Verkeerskunde:
Larissa van den Berg
Larissa van den Berg
2018-11-19
Wat een fijne rijschool en wat een top instructeur is Raf! Hij laat je je op je gemak voelen, is oprecht geïnteresseerd in je, en een hele leuke man om mee te geinen!! ☺️ Dankjewel Raf voor het helpen van het behalen van mijn rijbewijs!
Vamshi Nandan
Vamshi Nandan
2018-07-23
Yay!! Passed my driving exam all thanks to Raf. He trained me really well. Made me a confident driver. He emphasizes a lot on safe driving along with helping with tips for practical exam �.Highly Recommended. Bedankt Raf.
Mahesh Shobha Jagtap
Mahesh Shobha Jagtap
2018-05-26
I recommend Raf and the driving school to everyone. I failed 4 times with another instructor. Then I took trial lessons with different schools in Haarlem & Hoofddorp. Raf was exceptional in identifying the problem I had and that made me start the next journey with him. He is very patient, excellent in identifying and correcting your mistakes. After some lessons, you can see yourself improving every class. I have passed on my very 1st attempt after I started with Raf. I am glad that I choose him. Thanks Raf.
Shruti Banerjee
Shruti Banerjee
2018-04-21
I would highly recommend the school. Raf is a great instructor!
Johan de Koning
Johan de Koning
2018-02-23
Raf is de beste instructeur die ik gehad heb, ik had veel angsten met rijden en dit was erger geworden door alle slechte instructeurs die ik gehad heb.

Na het vinden van Raf ging het autorijden steeds beter en werden mijn angsten minder, hij was oprecht geïnteresseerd in me en na enige commitment van mijn kant heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Echte aanrader.
Manu Mishra
Manu Mishra
2018-01-19
Era Sher
Era Sher
2017-12-09
Excellent Driving school. It took me just 7 days to be fully trained to drive alone. Instructor is awesome.I recommend this driving school to everyone.
Surabhi Shah Saxena
Surabhi Shah Saxena
2017-11-25
Raf is an excellent and relaxed instructor. Top Raf. Dank u wel.
Kelly Smit
Kelly Smit
2017-03-28
Geweldige ervaring 1e keer proef. Ging goed Raf is heel relaxed. Top !!✔
Rika Schellen
Rika Schellen
2017-03-01
D
e rijschool was voor mij de ideale hij had geduld en kon rekening houden met de vreemde werktijden en met mijn doofheid
Femke de Ruig
Femke de Ruig
2017-02-02
Goede en gezellige lessen en in 1x m'n rijbewijs gehaald!
Michel Moerland
Michel Moerland
2016-10-21
een goed mens
Heleen Emanuel
Heleen Emanuel
2016-08-31
Ellen Steffens
Ellen Steffens
2016-08-21
dankzij raf binnen een half jaar mijn rijbewijs gehaald
hij geeft relaxed les en zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de les
geeft geduldig uitleg
ik heb dankzij hem het vertrouwen gekregen in het rijden en dus ook niet lang gewacht om in griekenland een auto te huren
Jermaine
Jermaine
2016-06-30
Ik heb vorig jaar dankzij Raf, die toen nog rijlessen gaf voor een andere rijschool, mijn rijbewijs weten te halen. Raf heeft geduld, inzicht en een bijzonder goed gevoel voor slechte humor waardoor je rustig de auto in- en weer uitstapt alsof je al jaren je rijbewijs hebt.

Ik had me geen leukere instructeur kunnen wensen!
Marjolijne Keirsgieter
Marjolijne Keirsgieter
2016-06-01
Jarenlang tegen die vreselijke auto's en rijlessen opgekeken. Was nergens voor nodig! Raf geeft heel relaxed en gezellig les, is flexibel qua tijden en regelt en schuift als dat even nodig is zodat je nooit lang een les mist, ideaal. Lessen zelf zijn duidelijk en ontspannen, nogal belangrijk als je last hebt van stress op de weg. Was top, heb echt blij in de auto gezeten, highly recommended, a++! :)
Nicky van Es
Nicky van Es
2016-05-20
Les op een rustige manier met een vaste instructeur! Bedankt dat je me snel en goed naar me examen heb begeleid raff ;)
Maxime Wielink
Maxime Wielink
2016-05-08
Een onwijs goede rijschool, waar je op een hele fijne manier les krijgt van Raf!
Jim Brico
Jim Brico
2016-05-05
Goede leraar en is goed in geurtjes ruiken haha.
Bradley Verbrugge
Bradley Verbrugge
2016-05-03
Raf is een goede leraar. Ik zou rijschool verkeerskunde aan iedereen raden
Linda Pieron
Linda Pieron
2016-05-02
Raf weet je op je gemak te stellen. Hij maakt leuke grapjes en zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto.
Met uitleggen is hij geduldig en hij wordt niet boos als je iets verkeerds doet. Door Raf heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen in het zelfstandig autorijden!
Sanne Van Riel
Sanne Van Riel
2016-05-01
In 1x mijn rijbewijs behaald na een 10 daagse cursus, wie had dat gedacht. Allemaal dankzij de goede lessen van Raf :)
Siert Witteveen
Siert Witteveen
2016-04-24
Ik heb hele goede ervaringen gehad bij deze rijschool. Ik zou het aan iedereen aanraden!
Raf El
Raf El
2015-04-18
Perfect rijschool
Ilonka van den Heuvel
Ilonka van den Heuvel
2019-06-16
deze man weet wat hij doet
Guido Sijmons
Guido Sijmons
2019-06-16
super goeie en leuke rijschool ik heb er met plezier gereden en altijd gelachen. heel erg bedankt daarvoor, en uiteraard door de goeie lessen in een keer geslaagd
Maurits Wijmenga
Maurits Wijmenga
2019-06-17
Ik én mijn twee broers én mijn zus zijn alle vier in één keer geslaagd bij deze rijschool! Heel fijn! Bedankt!
Emma Van Der Knaap
Emma Van Der Knaap
2019-06-18
Super goede lessen gehad bij Raf! En
In een keer geslaagd
Laurens Brussen
Laurens Brussen
2019-08-13
Een goede, snelle en vooral goedkope rijschool. Met een hele fijne en aardige rij-instructeur rij je met plezier en heb je je rijbewijs zo binnen!
Casper Kaagman
Casper Kaagman
2019-09-09
vakkundig en professioneel
Ruby Hobson
Ruby Hobson
2019-09-25
Na hard gewerkt te hebben, in 1x geslaagd door Raf!